ניתוח כירורגי הסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

21/05/2014 | 15:05 | מאת: יעל

עברתי אתמול ניתוח כירורגי להסרת נקודות חן בקרסול ובירך האחורית. לצערי לא קבלתי הנחיות ברורות כיצד לנהוג. רציתי לשאול, מתי נהוג להוריד את התחבושת עמה יצאתי מחדר הניתוח? והאם כדאי לאוורר את האזור או להשאירו חבוש? בנוסף, האם אתה ממליץ על מריחה של משחה אנטיביוטית כגון סינטומיצין? ואם כן, לכמה זמן? אודה מאוד לתשובתך ועזרתך בברכת יום מצויין

22/05/2014 | 07:25 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום יעל צרי קשר עם המנתח שלך לקבלת הנחיות. לכל רופא גישה שונה במעט. אני ממליץ להסיר את החבישות לאחר יום , לרחוץ בעדינות במים וסבון ולחבוש עם פלסטר/גזה יבשים. השימוש במשחה אנטיביוטית אינו גורף אלא ייחודי ולכן לא אוכל לייעץ לך בענין זה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית