מבוהל לאחר הסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

13/01/2014 | 11:21 | מאת: עומרי

הייתי לפני כשעתיים אצל פלסטיקאי כירורגי בכללית אסתטיקה בתל אביב. את הנקודת חן היחסית גדולה שהייתה לי הוא הוריד עם מחט חשמלית, אבל כשיצאתי מהחדר והסתכלתי במראה חשכו עיניי. המקום נראה כאילו נפער בו חור, ונהיה גדול עוד יותר. הרופא אמר שאפשר להתקלח בערב ושבקרוב תהיה קליפה ושהיא אמורה לנשור לאחר כמה ימים. אבל.. מנסיוני עם קליפות של פצעים, מגע עם מים משאיר את המקום והקליפה רטובים וכך הפצע לא יכול להתרפאות טוב. האם אני צודק? האם כדאי להתקלח אך לא להרטיב את הראש ואיזור הנקודה משך כמה ימים עד שהקליפה של הפצע תנשור? והאם מה שישאר לי בעוד כמה ימים יהיה פאקינג חור בפרצוף במקום הנקודת חן? אני די מבוהל וצריך תשובות לשאלות, אשמח אם תעזרו לי. תודה.

14/01/2014 | 14:37 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום כל השאלות האלה צריכות להיות מכוונת למנתח שלך.

14/01/2014 | 16:13 | מאת: עומרי

שכחתי לשאול את השאלות האלו כלפיי המנתח שלי, בשביל זה קיים האתר הנ"ל לא?!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית