הסרת שומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

24/11/2013 | 11:18 | מאת: שרה

היי היום הייתי אצל רופאת עור יש לי שומה מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי את זה.הרופא אמרה שהנקודה בסדר ושכל חצי שנה אני צריכה לבוא לביקורת שאלתי אותה אם כדאי להסיר אותה היא אמרה שמכיוון שהשומה נמצאת ליד השד וזה ישאיר צלקת אז זה לשקולי השאלה שלי לא מענין אותי מצלקות וכו אני מפחדת יותר מגדולי סרטן רציתי לשמוע גם את חוות דעת שלך עד כמה זה מסוכן ומה הסיכון שישאר השומה או שכדאי מאד להסירה מצפה לתשובתך ותודה רבה.

26/11/2013 | 07:23 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב השיקול היחידי במקרה שלך הוא אסתטי ולא רפואי מאחר והשומה אובחנה כתקינה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית