סרטן שד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

09/11/2013 | 16:17 | מאת: מירב

היי שמי מירב וברצוני לדעת מדוע הקופה לא ממנת ניתוח שחזור שד מלא ואני צריכה לשלם מכיסי שלי יש לציין שיש לי מכבי זהב ומכבי שלי תודה

11/11/2013 | 13:07 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מירב מקוה שבריאותך היום תקינה וכך תישאר. את זכאית לשחזור מלא של שד לאחר כריתה גם אם היה לך הביטוח הבסיסי ביותר. ניתוח כזה הוא לעתים מורכב ביותר עם מהלך ארוך אחריו .תוכלי לעבור אותו בבית חולים ציבורי גדול שיש בו מחלקה לכירורגיה פלסטית.בגלל מורכבות הניתוח הוא נעשה בדרך כלל בידי המנתחים היותר מנוסים של המחלקה יחד המתמחים , אם כי לא תוכלי לבחור מנתח.אם שוקלים את כל המרכיבים ,יתכן בהחלט שזו האופציה המועדפת. מגן זהב מאפשר לך לבחור מנתח חיצוני ולקבל החזר ע"פ תנאים מסוימים שאינני בקיבקיא בהם. הרובד הנוסף של מכבי שלי , ככל הידוע לי , אינו כולל מרכיב המטפל בשיחזורים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית