גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

24/09/2013 | 18:09 | מאת: אלי

שלום דוקטור עברתי ניתוח גניקומסטיה לפני 5 חודשים בדרגה 2 לפני הניתוח המנתח ביקש בדיקת דם הכוללת סיפרת הורמונים. כיום לאחר 5 חודשים אני מרגיש שאזור השד קצת גדל...אינני יודע אם זה כתוצאה מהליך החלמה או כתוצאה מבעיה כולשהי... האם יתכן בבעיה הורמונלית או מתהליך ההחלמה? ואם אכן מדובר בבעיה הורמונלית כיצד המנתח לא עלה על זה ? תודה

29/09/2013 | 14:17 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ראשית התנצלות על העיכוב במענה. במרבית המקרים של גניקומסטיה אין בעיה הורמונלית והבדיקה נעשית לפני הניתוח רק כדי לודא שכך המצב. הדרך הפשוטה ביותר לברר את מצבך הנכחי היא לפנות למנתח שלך ולהבדק.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית