הנקה לאחר ניתוח הוצאת פיטמות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/09/2013 | 06:26 | מאת: עליזה

שלום רב, הנני עברתי ניתוח הגדלת חזה והוצאת פיטמות, היו לי פטמות שקועות והמליצו לי להוציא את הפיטמות בניתוח, ולעשות ביחד ניתוח הגדלת חזה והוצאת פיטמות, ואמרו לי שברגע שמוציאים אותם אי אפשר להניק, החלטתי לעשות את הניתוח והיום אני מצטערת שהקשבתי להם ומקווה שאוכל להניק את ילדיי,האם לדעתך אוכל להניק,ואם לא האם אפשר לתקן דבר זה בניתוח? תודה וחג שמח

29/09/2013 | 13:57 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ראשית מתנצל על העיכוב במתן המענה. אין דרך חזרה במצבך.כל שתוכלי לעשות הוא לנסות להיניק ואז לראות אם את מצליחה.

02/10/2013 | 11:56 | מאת: עליזה

תודה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית