הסרת שומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

29/07/2013 | 17:41 | מאת: אישה דואגת

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. בעלי עבר לפני כחודש ניתוח להסרת שומה בגב. לאחר הניתוח הוא הרגיש טוב, ללא תופעות יוצאות דופן. היום התקשרה הרופא להגיד לו שהוא חייב להגיע במהרה למרפאה לבצע הליך שנקרא - 'הרחבת היקפים', מה הליך זה אומר? האם צריך לדאוג? אני מאד דואגת מזה. תודה.

30/07/2013 | 10:22 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב הרחבה היא ניתוח בו מסירים עוד מעט עור סביב המקום בו היה הנגע המקורי כדי לקבל שולי בטחון מספקים. הקף ועומק החתך נקבע על פי סוג הגידול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית