מימון לניתוח גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

15/07/2013 | 15:34 | מאת: דור

אובחנתי עם גניקומסטיה דרגה 4 שאני סובל ממנה מאז גיל 7,בעצת הרופא הלכתי לאנדוקרינולוג שלא מצא משהו מיוחד במאזן ההורמונים,גם האולטרסאונד והממוגרפיה יצאה תקינה,כשהלכתי להתייעץ חזרה עם הרופה הוא אמר שמכבי לא נותנים מימון לניתוח פלסטי שלא מסכן חיים,עלות ניתוח כזאת היא בין 12 ל-18 אלף שקל,סכום שכמובן אין לחייל משוחרר כמוני, האם ניתן לקבל בכל זאת איזה מימון? אחרי הכל ממה שהאנדוקרינולוג אמר לי,גניקומסטיה היא בסיס להתפתחות של סרטן שד ואצל גברים מדובר בסוג יחסית מסוכן יותר. תודה מראש.

16/07/2013 | 17:38 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום גינקומסטיה מוגדרת כבעיה אסתטית.אם אכן אובחנה אצלך דרגה 4 שהיא נדירה ביותר יתכן שתהיה הצדקה רפואית לטיפול . בקש מרופא המשפחה הפניה לבדיקה אצל מנתח פלסטי של הקופה . בכל מקרה , אין מדובר בסכנה לבריאותך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית