שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

07/07/2013 | 22:41 | מאת: ל

שלום,לפיי 4שנים עברתי השתלת עור בכף הרגל לאחר כוויה דרגה 2 ולפני חודש עברתי תאונה עבודה ונשרפתי באותה רגל כוויה רצינית טופלתי עכשיו זה נסגר מה קורה לגבי השתלת העור? כשהתיעצתי עם הפלסטקאי הוא אמר שאפשר לעדות השתלה הוא אמר שאז לקחו דק ועכשיו הוא יקח עבה מה זה אומר במה זה כרוך?

11/07/2013 | 12:51 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום שתל עור הוא פיסת עור שנלקחת ממקום אחד בגוף ומושתלת על פצע פתוח כדי לסגור אותו. השתל יכול להיות עור בעובי חלקי או עובי מלא וקיימים לכך שיקולים רבים ושונים שלא כאן המקום לפרטם.בקש מהמנתח שלך הסבר נוסף על ההליך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית