נקודת חן בולטת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

24/06/2013 | 23:29 | מאת: אלה

שלום רב, יש לי נקודת חן בולטת מאוד בגב, ממש בקו החזיה בגד ים ולכן משתפשפת מאוד, לפי מישוש היא ממש עומדת ליפול לבד.. הייתי אצל רופא עור לפני כחודש לאחר בדיקה של פחות מדקה על כל נקודות החן שלי הוא אמר שהכל תקין וזהו.. אני ממש חוששת ומעדיפה להוריד אותה, במיוחד לפני הקיץ. האם עליי להוועץ ברופא עור נוסף? רופא משפחה או שאוכל ישר לקבוע תור לכירורג פלסטי? (כבר הורדתי בעבר נקודת חן). תודה מראש.

27/06/2013 | 07:39 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אלה אכן נכון , לרופא מומחה לא נדרש זמן רב כדי להעריך שומות רגילות ושפירות. על פי התאור אין כל סיבה רפואית להסרת השומות שלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית