קיצור קבע

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

25/06/2011 | 02:19 | מאת: סיגלית

שלום לכם עשיתי קיצור קבע רפואי מכוון שאני היתי עם 40 bmi . הניתוח היה דרך הקופה ולא בפרטי . רציתי בבקשה לשאול אותכם על מעודפי העור שנותרו אחרי קיצור קבע ,האם יש טיפול שניתן להוריד את כל העור והאם זה דרך הופה לאבפרטי ? תודה מראש

27/06/2011 | 09:31 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום סיגלית עודפי העור שנוצרים בעקבות הרזייה קיצונית יכולים להיות מאוד משמעותיים ומציקים.קיימים ניתוחים חטיפול במצב ובחלק מהמקרים הקופה שלך תכיר בכך כמצב רפואי. פני לפגישת ייעוץ ובקשי הכוונה. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית