ניתוח לעור מיותר בבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

13/02/2013 | 14:09 | מאת: שוש

שלום רב, בת 63 .לאחר ירידה במשקל ואין ספור התעמלויות, שני ניתוחים קיסריים (לפני 30 שנה) אני מעוניינת בניתוח להורדת כל עודפי העור והקמטים הנופלים מבטני, דבר שהציק לי מאז הלידות. האם אפשרי דרך מכבי? האם יש השתתפות עצמית? למי פונים? בברכה שוש

15/02/2013 | 09:15 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב שוש הניתוח המתאים הוא מתיחה והידוק של דופן הבטן.הניתוח מוגדר לרוב כאסתטי ולא רפואי למעט מקרים של ירידה קיצונית במשקל עם או בלי ניתוח בריאטרי (" קיצור קיבה" בשפה העממית) . אם אינך עומדת בקריטריונים תצטרכי למצוא מנתח פלסטי מנוסה ולהתחיל את התהליך. בהצלחה.

06/03/2013 | 09:01 | מאת: שוש

האם יש השתתפות של הקופה? האם מכבי עובדת עם מכון מסויים?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית