צלקת עקב תסמונת קרוזון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

22/12/2012 | 20:52 | מאת: אסתר

שלום לד"ר יעקב זילר. יש לנו ילד, כיום בן 17. נולד עם תסמונת קרוזון, ועבר ניתוח ראש בגיל ארבעה חודשים. היום הילד, עקב הצלקות, יש לו צלקת אחת גדולה מאוזן לאוזן ומאחור של הנקז ועוד אחת קטנה, הילד עם דימוי עצמי נמוך מאוד ומתענין לגבי השתלת שיער או כל פתרון, והאם קופ"ח הכללית מכירה בניתוחים מסוגים כאלה (קוסמטיים)? אודה על תגובתך. תודה-אסתר.

23/12/2012 | 16:42 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אסתר הצלקת היא תוצאה של ניתוח שנעשה מסיבה רפואית ולכן ראוי שנסיון התיקון/הסתרה יהיה חלק מהמשך הטיפול בבעיה הראשונה. אינני יודע מה הנוהל בקופת החלים שלך אבל אני בטוח שקיימת שם סמכות /ועדה למצבים חריגים.התחילי את התהליך אצל מנתח פלסטי של הקופה. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית