הוצאת ביו אלקמיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

08/12/2012 | 21:52 | מאת: ירון

ד"ר זילר שלום, לפני מספר חודשים נוצר אצלי זיהום קשה בפנים, עקב הזרקת ביו אלקמיד שבוצעה לפני 10 שנים. לאחר חודש באיכילוב, מספר ניקוזים ואף ניתוח שבו גורדה הרקמה עם כפית, שוחררתי הביתה עם פיקליין ואנטיביוטיקה דרך הוריד לחודש וחצי נוספים. לפני מספר שבועות התחילה אצלי נפיחות בלחי השניה. כרגע המצב דיי סטטי, וקיימת מעין בליטה ("קולקציה" כך הגדירו זאת), אך אין זיהום. שאלתי- האם יש דרך לטפל בכך ולשאוב את החומר לפני שיווצר שם זיהום? האם עדיף לי לפנות שוב לאיכילוב, או למחלקה הכירורגית בתה"ש (איזו יותר מנוסה בתחום?) קראתי באיזשהו פורום שהרופאים ממליצים לפנות ליבואן החומר, שימליץ על רופאים שמכירים את החומר ויודעים להוציא אותו. מה דעתך? תודה רבה וחג שמח

09/12/2012 | 14:49 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ירון אכן צרה צרורה. אם אכן אין זיהום אין בכך דחיפות.שתי המחלקות שציינת צברו עם השנים ניסיון לא מבוטל בטיפול בבעיה כמו שלך .אינני חושב שפניה ליבואן תועיל במצבך.

12/12/2012 | 00:13 | מאת: nina

ירון שלום מניסיוני כדאי להוציא החומר לפני שפיתח דלקת אני נמצאת בתהליך הוצאת ביו אלקמיד מהפנים כבר יותר מחודשיים אצל רופא מעולה שהוא בין הבודדים המומחה בתחום מתל השומר אתה מוזמן לכתוב לי ואפנה אותך.... [email protected]

17/02/2013 | 22:20 | מאת: תמרה

נינה שלום, את יכולה לשלוח אלי את שם הרופא ומספר טלפון המומחה בתל השומר להוצאת ביו אלקמיד? מודה לך מאד והמשך הצלחה בטיפול. תמרה

17/02/2013 | 22:28 | מאת: ירון

מוזמנת להשאיר מייל, ואשלח לך את פרטי הרופא

20/02/2013 | 13:08 | מאת: nina

הי תמרה שם הרופא שמטפל בי במסירות הוא דר אורן גולדן דר גולדן הוא רופא בכיר במח פלסטיקה בתל השומר את מוזמנת לכתוב לי למייל ואתן לך את מס הטל [email protected]

08/05/2014 | 11:29 | מאת: נינה

שם הרופא דר אורן גולדן הוא פשוט הציל אותי ועדיין מטפל בי טל של חגית המזכירה שלו - 0509077080

11/03/2016 | 11:11 | מאת: נינה

הי ירון אמנם כתבתי כאן לפני שנים אבל עדיין לא סיימתי את סיפור הביואלקמיד למרות כל נסיונות הטיפול בשאיבה אני סובלת כבר 4 שנים מנפיחויות מכאבים דלקות ועוד... הייתי רוצה להתייעץ אתך בקשר לניתוח האם אתה יכול לתת לי את המייל שלך ואכתוב לך...

מנהל פורום כירורגיה פלסטית