שלום דוקטור אבקש את עזרתך בנושא ניתוח גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

13/08/2012 | 20:14 | מאת: רובי

שלום רב כשהייתי נער ניזקקתי לסוג של טיפול הורמונלי\סטרואידים,עקב כך נוצר לי חזה בצורת שד ,באותה תקופה הייתי מתאמן במועדון איגרוף . במהלך השנים גדלה התופעה ,לפני כ 5 שנים לערך ביצעתי ניתוח גניקומסטיה בהשתתפות הקופה כללית הניתוח בוצע בבית חולים ,בדיעבד הרופא היה אמור גם לחתוך את רקמות השד אך לצערי הוא ביצע רק שאיבת שומן במשקל של 600 ס"ס בכל שד .כיום אני סובל מעודף משקל קל אך מתאמן בקביעות והחזה שלי נראה כמו חזה של אישה לאחר הניתוח המנתח בדק אותי ואמר שבמידה והחזה יגדל שוב אז עליי לשוב אליו ורק אז הוא יבצע הסרה של רקמות השד והתופעה תיקטן או שלא אסבול יותר מגניקומסטיה. שאלתי היא כזו היות והסבל והכאב שלאחר הניתוח עדיין זכור לי האים באמת יש הבדל בניתוח שבו מסירים את רקמות השד לעומת שאיבת שומן .האים לאחר ניתוח שכזה אזכה להיראות נורמלי ולא אסבול משדיים . ומדוע החליט הרופא על דעת עצמו לא להסיר את רקמות השד למרות שבטרום ניתוח הוא אמר לי שיסיר את הרקמות ,האים מדובר בסוג אחר של בעיה או שהסרת רקמות השד אמורים לפתור את בעיית החזה המוגדל . כמו כן לאחר הניתוח סבלתי מכאב והרגשתי גוש בשד ממש בסמוך לפיטמה ועד היום הכאב מלווה אותי ברגע שנוגעים במקום אשמח לקבל את תשובתך ולהסביר את אופי הניתוח והתועלת שבו כי לי זה לא עזר בברכה רובי פ

14/08/2012 | 07:30 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב רובי גניקומסטיה מורכבת לעיתים קרובות מצירוף של רקמת שד ושומן עודף.שאיבת שומן מרחיקה בקלות יחסית את השומן ולעיתים אינה מצליחה לפרק ולשאוב את רקמת השד הקשה וצפופה יותר. אני מניח שניתן לשפר את תוצאת הניתוח שלך באמצעות ניתוח חוזר שבו תורחק רקמת שד . חלק ניכר מהתוצאה העתידית תלוי ביכולת עור החזה שלך להתכווץ. פנה למנתח פלסטי לבדיקה והערכה. בהצלחה.

14/08/2012 | 08:53 | מאת: רובי

אני מ ודה לך על תשובתך המהירה האים ידוע לך ההישתתפות של הקופה בנוגע לניתוח כזה אך אצל מנתח פרטי בברכה רובי פ

מנהל פורום כירורגיה פלסטית