המנגיומה לכל אורך רגל שמאל-(פורט ווין)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

13/08/2012 | 11:59 | מאת: נעמי

לביתי בת ה- 16 יש כתם בצבע אדום לאורך כל רגל שמאל. ניסינו לעשות טיפולי לייזר אצל ד"ר לפידות בבית חולים השרון אך ללא שיפור. ביתי נמצאת בגיל ההתבגרות והכתם מאוד מפריע לה במיוחד בתקופת הקיץ. רציתי לדעת אם יש איזה ניתוח פלסטי שאפשר לעשות על מנת להסיר את הכתם. אודה על תשובתך בהקדם האפשרי.

14/08/2012 | 07:26 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב חוששני שניתוח אינו בחירה מתאימה שכן הנגע שיוסר יוחלף בצלקת ארוכה שתהווה מפגע אסתטי קבוע. נסו לחפש מקומות אחרים המטפלים בכלי דם באמצעות לייזרים.מכשיר אחר בידיים אחרות יכול לתת תוצאהשונה. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית