ליפומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

21/04/2012 | 07:54 | מאת: שלמה

שלום רב בירך שמאל כעשרים ס"מ מעל הברך אובחנה לי ליפומה. בבדיקת US נכתב גוש אקוגני תת עורי בגודל של ס"מ לערך ללא זרימת דם, נראה כליפומה. מה זה? איזה טיפול זה מחייב? האם ניתן להמיס גוש שומני כזה בחימום של US ולהימנע מפעולה כירורגית?

22/04/2012 | 08:04 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב ליפומה היא גידול שפיר (לא סרטני) נפוץ ביותר של רקמת השומן .הנגע מתגלה לרוב במישוש כגוש חלק , רך ונייד חלקית.בדיקת אולטרסאונד יכולה לזהות את גודלו ולרוב את הרכבו , כמו במקרה שלך. אין צורך לטפל בליפומה שלך אלא אם היא תגדל במשך השנים ותהווה מטרד ממשי.הטיפול הוא תמיד ניתוח.

06/05/2012 | 17:53 | מאת: משה רועי

משחה העשויה מצמחי מרפא למריחה על הליפומה תוך 3 -7 ימים הליפומה נעלמת לפרטים 0504139345

מנהל פורום כירורגיה פלסטית