אשמח למענה מהיר :)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

16/03/2012 | 03:29 | מאת: ספיר

שלום, לפני שבועיים הייתי אצל רופאת עור בקופת חולים שלי (מכבי) הלכתי אליה במטרה להתייעץ עמה בקשר להסרת שומות. היא לא המליצה משום שיכול להיות שיישארו צלקות,אך בכל זאת נתנה לי הפניה לכירורגיה. למרות אי-מתן ההמלצה אני עדיין מעוניינת בהסרת השומות. רציתי לדעת כיצד אני קובעת תור לכירורוג, והאם באמת יכולות להשאר צלקות שממש בולטות ונראות לעיין.. תודה רבה :)

17/03/2012 | 09:09 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב רופאת העור ניסתה למלא את תפקידה : במסגרת ציבורית כמו מכבי רופאי עור ממליצים להסיררק שומות שעלולות להתפתח לסרטן עור או כאלה שכבר חשודות .צלקת נשארת בכל מקרה. הסרת שומות מסיבה אסתטית בלבד לא מתבצעת במסגרת ציבורית אלא פרטית .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית