פעילות ספורטיבית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

14/02/2012 | 18:02 | מאת: מנותח

שלום ד"ר, לאחר כמה זמן ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית, בין היתר ריצה ואימון משקולות, לאחר ניתוח להוצאת ציסטה מהצוואר (אם זה רלוונטי, גודל הפצע הוא כס"מ וחצי ומיקומו בחלקו העליון סמוך לאוזן)? בנוסף, נאמר לי שעליי להחליף תחבושת פעם ביום, אך לא נאמר לאיזו תקופה, אשמח לקבל הבהרה גם בעניין זה. תודה!

15/02/2012 | 08:35 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב לכל רופא הנחיות משלו.אני ממליץ על החלפת חבישה יומית עד להוצאת תפרים או , במקרה של תפרים פנימיים נספגים , למשך שבוע. אם ההחלמה מלאה ותקינה אפשר לחזור לכל פעילות ספורטיבית שבועיים מהניתוח. במקרה של ספק פנה למנתח שלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית