הסרת בלוטות שומן בראש

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

24/12/2011 | 14:14 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה צעירה עם 3 בלוטות שומן גדולות ומציקות בקרקפת. מה הדרכים להסירן ? האם יש דרך ללא גילוח השיער ? אשמח לשמוע על כל הדרכים הקיימות (במידה ויש כמה) תודה

25/12/2011 | 13:30 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום דנה אלה בלוטות חלב (מבוטא כמו כלב) שמקורן בסתימת זקיק שערה בכל אחד מהמקומות.החומר הסמיך המופרש משורש השערה מצטבר במעין שקית (= ציסטה) מתחת לעור ןלכן הבליטה. יש רק דרך אחת להסיר את הציסטות - ניתוח קצר ופשוט עם זריקה של הרדמה מקומית , חתך קצר מעל הציסטה , הוצאתה ותפירת החתך בתפרים נמסים. ניתוח כזה נמשך לרוב כשתי דקות וניתן לעשות אותו בין השערות ללא גילוח.

05/06/2013 | 01:57 | מאת: גילה זגר

האם ניתן לטפל בבלוטת שומן בדרך טבעית ללא ניתוח אולי במשחה טבעית שתספוג את בלוטת השומן?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית