פילונידל סינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/04/2011 | 19:51 | מאת: ישראל

שלום ד"ר לפני כחודש וחצי עברתי הטרייה של פצע פתוח פילונידל סינוס עדו לי 4 תפרי מתח וביום שישי הקרוב מתוכננת הוצאה של התפרים השאלה שלי היא אם זה כאבים חזקים בזמן ההוצאה ואם יש אפשרות לעשות הרדמה מקומית במקום לפני ההוצאה הפצע הוא בעצם הזנב תודה רבה ישראל

28/04/2011 | 10:47 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ישראל יתכן כאב קל בהסרת תפרים , ודאי כאלה הנמצאים במקום תקופה ארוכה , אם כי הרדמה מקומית נדרשת רק באופן נדיר. התייעץ עם המנתח שלך ביום הסרת התפרים. בהצלחה,

מנהל פורום כירורגיה פלסטית