כאב ולחץ באוזניים ובגרון בזמן נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

11/04/2011 | 10:35 | מאת: פ.פ

שלום רב, מזה יומיים אני סובלת מכאב חד בזמן נשימה. הכאב מתגבר בשכיבה וישיבה וכל תנועה מגבירה את עוצמתו. כבר ביקרתי אצל שני רופאים שלא מצאו אצלי כל בעיה. צילום רנטגן תקין לחלוטין. בדיקת שמיעת נשימה תקינה ובדיקת הסתכלות בגרון נמצאה תקינה גם כן. כמו כן אציין כי אינני סובלת מחום בכלל ובאופן כללי, מלבד עייפות ,תחושתי טובה מלבד הכאב המעיק בכל נשימה. כבר קרה בעבר שבסביבות העונה הזו סבלתי מכאבים דומים והינחתי כי מדובר בתגובה אלרגית לחילופי העונות אולם עוצמת הכאב מעולם לא היתה כמו זו שעכשיו. האם ייתכן כי אכן מדובר בתגובה אלרגית כלשהי בהתחשב בעובדה שכל הבדיקות תקינות? ומה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב המחמיר בעיקר כשאני מנסה לישון ואז- בשכיבה הכאב הוא חד במיוחד ובלתי נסבל. אציין בנוסף כי אני מעשנת כ-15 סיגריות ביום אולם ביומיים וחצי האחרונים לא עישנתי כלל. אודה מאוד לתגובה היות ואני כבר קצת חסרת אונים משום שאף אחד לא מסביר לי מה הבעיה אצלי.

יתכנו הסברים תאורטיים שונים - מחלה ויראלית - כאב שמקורו בשריר ועוד. לא ניתן - באמת - לתת עיצה ללא בדיקה. * חשוב לך לדעת שעישון כבד כשלך יכול להוביל למחלות משמעותיות ומסכנות חיים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר