מבקשת הכוונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

28/09/2014 | 21:54 | מאת: תירוד

שלום אנסה להסביר. כבר כמה שנים אני סובלת מתחושות של קושי בבליעה פשוט משהוא שמציק לי בגרון.כאשר אני כל הזמן מכחכחת בגרון ומפעילה מאמץ לבלוע את הרוק (לכה) לפעמים כשהולכת לישון זה ממש מחמיר אבל גם במשך כל היום ובמצב שמפריע לתפקוד לפני כמה שנים כשהתחיל אפילו כשהייתי בולעת כדור הייתה תחושה שהכדור רוצה לצאת החוצה ורוצה להקיא. עברתי בדיקה וטיפולים של החיידק בערך לפני שנה אחרי הטיפול השני החיידק נעלם אבל התופעה לא נעלמה. בערך לפני כשנה רופא א.א.ג עשה לי בדיקה של הסתכלות במכשיר שעובר דרך האף בדיקה שאני לא מסוגלת לעבור שוב (מהפחד גם את הבדיקה הזו בקושי הייתי מסוגלת לעשות פשוט לא יכולה להשתלט על הפחד) התשובה שקיבלתי מהבדיקה שיש לי חומציות טופלתי באמפרודקס אבל לא בהתמדה בנוסף יש לי היסטוריה של בעיות סינוסים והתופעה שאני סובלת ממנה רק הולכת ומחמירה זה פוגע לי באיכות החיים לאורך כל היום והלילה ואני לא פונה לרופאים בגלל הפחד מהבדיקה כל רופא שאני פונה אליו רוצה לעשות לי את הבדיקה הזו אני יודעת שאני לא יכולה לבקש אבחון בלי הבדיקה ואני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שהבעיה שאני סובלת ממנה קשורה יותר לאף ולמערות האף מאשר לגרון אולי תוכל לכוון אותי אם זה בכלל אפשריתודה וערב טוב

אמת שמבלי לבדוק אותך לא ניתן להגיע לאבחנה ולהציא טיפול ראוי...

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר