שוב אותה שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

21/05/2014 | 14:56 | מאת: פיספסת אותי

ד"ר צינמון שלום. כבר למעלה מחודשיים אני עוברת סאגה עם הגרון והחניכיים. בהתחלה הגרון הרגיש מגורה כמו שריטה, ואפילו תפוס (צד ימין בבליעה ואחרי שירה- אני זמרת). החניכיים דיממו, אני בתהליך של הקצעת שורשים כרגע- והדימום נרגע, בהתחלה חשבתי שזה מהגרון.בדיקות הדם שלי ושקיעת דם בסדר..חוסר קל בויטמין D .. בלוטת התריס גם בתחום הנורמה. בנוסף יש כאב באוזן הימנית, למטה - כהקרנה מאיזור החניכיים.. (אני כנראה נועלת לסתות- אבל אולי יש הקרנה מאזור אחר). הכאב בגרון כעת הוא כמו צריבה, כמו פצע..במיוחד בשתיה חמה/ חמוצה/ מלוחה.וכאילו מגיע מאזור החיך או השקד הימני והחניכיים התחתונות. יש קשרית לימפה קטנה בצואר הצידי האמצעי מצד ימין.טיפה מוגדלת..קופצת כשאני מחפשת אותה. לרינגוסקופיה לפני חודש וחצי - לא נמצא כלום..רק נזלת אלרגית ומעט אודם של ריפלוקס. אני מאוד לא רגועה וחרדה. אשמח לכיוון, המלצה לבדיקה, או כל אינפורמציה

לדבריך הברור תקין - פרט לממצא של REFLUX - כניראה שזה ההסבר. טיפול למשך מספר שבועות יכול להקל מאוד.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר