דלקת גרון ויראלית - כמה זמן מדבק?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

21/05/2014 | 11:38 | מאת: עמיר

שלום, ביום ראשון התחילו לי כאבי גרון וחום נמוך בערב למחרת קמתי עם גרון נפוח,תפליתים וחום גבוה. תוצאות משטח גרון פלורה רגילה. בדיקת דם CMV בעבר הרחוק. אני לא לוקח אנטיביוטיקה. כמה זמן אני נחשב כמדבק ע"י נוזלים?

לוי - באם CMV או EBV - כשבוע 10 ימים באם חידקי - STREPTO - בערך 4-6 ימים מה דעתך להבדק וקבל טיפול?

21/05/2014 | 11:53 | מאת: עמיר

היי לא הבנתי את התשובה שלך.. המשטח גרון תקין אין לי חיידק ובדיקת הדם תקינה cmv igg חיובי cmv igm שלילי. ביצאתי בדיקות ונפגשתי עם מומחה. שכחתי לשאול לגבי הדבקה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר