מכה באף ובפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

11/04/2014 | 15:26 | מאת: שגיא

שלום דוקטור. לפני יומיים קיבלתי 2 מכות תוך כדי משחק כדורגל מכה אחת באף ומכה שנייה בפנים בלסת העליונה קרוב יחסית לאוזן. הייתי אתמול במיון ואמרו שכנראה יש שבר איפשהו באזור הלסת העליונה ובאף כנראה שלא אבל אי אפשר לשלול (עשיתי רק רנטגן), והאף נפוח בצד אחד (ימין), יש לי פנס מתחת לעין ימין, וכאבים בפנים באזור שבו קיבלתי את המכה. היום בבוקר התעוררתי עם שטף דם בתוך עין ימין האם זה חלק מתהליך ההחלמה או שצריך לעשות עם זה משהו? במיון אמרו לי שמקרה שיש החמרה לחזור. תודה!

קשה לדעת. יש שבר או אין? אם שטף הדם הופיע פתאום לאחר יומיים ויש סימני החמרה - תפנה לבדיקה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר