ניתוח כפתורים חוזר או איירפופר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

03/03/2014 | 09:34 | מאת: ליאת

שלום . הבת שלי כיום בת 6 . לפני כשנתיים עברה ניתוח פוליפ שלישי וכפתורים.יש לה ירידה קלה בשמיעה. ועדיין מידי פעם יש לה דלקות אזניים עם הפרשות . בבדיקה האחרונה נמצאו שינויים אטלקטטיים קלים באוזן אחת ובינוניים באוזן השנייה עם כרסום גרמי מינימלי . אין לה נוזלים . מה עלינו לעשות ? שמענו על מכשיר איירפופר . מה המלצתך והאם הוא יכול להועיל לנו או להזיק . תודה

שאלה כבדה! לא ראיתי האוזן ולכן תשובה מסוייגת. באם יש תמט - אטלקטזיס של התופיות עם הרס - כיסום - של העצם המצב משמעותית גרוע מ"רק" בעיה של נוזלים באוזן התיכונה! (איך אובחן ההרס הגרמי?). לא ראוי מצידי לתת תשובה ללא בדיקה של האוזן עצמה. חשוב להבדק ולקבל תשובה מהרופא! לא ניראה שיש מקום ל EARPOPPER

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר