ניתוח פוליפ במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

16/02/2014 | 15:28 | מאת: כוכבה

צהריים טובים ד"ר אודי, הייתי אצלכם שבוע שעבר בטרום ניתוח בוולפסון (הוצאת פוליפ וציסטה ממיתרי הקול ושליחתו לבדיקה). יום לפני כן הייתי אצל ד"ר פלקסמן בקרית בן גוריון. לדבריו מדובר בניתוח מאוד פשוט ואין לי מה לחשוש. המרדים לעומת זאת וגם הרופאה שבדקה אותי נתנו לי הרבה סיבות להירתע מהניתוח . הרבה תופעות לוואי, בין השאר חנק עד מוות. השאלה שלי אם אני חייבת לעשות את הניתוח? דרך אגב יש לי תור ב- 3.3. מי מנתח אותי? יום טוב כוכבה

ההסבר הינו לפי החוק ונוגע בכל ענין קטן וגדול. בעקרון הניתוח כפי שדר' פלקסמן תאר. אינני יודע מי ינתחך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר