לרופא בולוס מרינגיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

20/12/2013 | 10:09 | מאת: שירה

לרופא כמו כן ביצעתי בדיקת סיטי אוזניים אבל הכל היה תקין למה הבדיקה הראתה שהכל תקין שלמעשה הכל לא תקין? תודה רבה נב הרופא לא מבין מה לעשות איתי והוא כבר מיואש הוא לא מבין מי מה הדלקות ושהוא מפנה לבדיקות הדמייה אז הן מראות שהכל תקין למה זה כך? האם לשקול אשפוז כי הכאבים מחריפים לי? תודה הוא אבחן בולוס מרינגיטיס למעשה בשני האוזניים אנ סובלת מכאבים חזקים וחריפים אני כבר מתוסכלת מהמצב האם בולוס מרינגיטיס זה למעשה דלקת אוזן תיכונה?

בולוס מירינגיטיס הינה מחלה של עור התוף. לעיתים יש מעורבות של אוזן תיכונה . מחלה זו עוברת - איננה כרונית ומתמשכת. לאחר שתבריאי ממצב זה פני שוב - במצב הכי תקין שלך - להבדק.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר