אנטיביוטיקה ואלכוהול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

27/10/2013 | 13:52 | מאת: אורן

ד"ר שלום רב... כבר 4 ימים שאני נוטל אנטיביוטיקה פן רפא וי ק 500 בעקבות דלקת גרון... יש לי חתונה וברצוני לשתות אלכוהול... ברצוני לדעת כמה זמן לפני שתיית האלכוהול עליי להפסיק את לקיחת האנטיביוטיקה.. כמה זמן אחרי שתיית האלכוהול עליי לחזור לקחת את האנטיביוטיקה ואם ישנם איזה סיכונים בהפסקת האנטיביוטיקה ליממה.. אשמח לתשובה מפורטת תודה ויום טוב

ממליץ המנעות מאלכהל אין ערך לנטילת האנטיביוטיקה על בסיס לא רציף

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר