מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/10/2013 | 22:45 | מאת: טדי

לפני 3 חודשים עברתי גסטרוסקופיה של גיל 50 סקר. שום ממצאים. מיד אחר כך החלו בעיות בליעה. האוכל נתקע בגרון ולא יורד מצריך מאמץ או שתיה. מעולם לא היה לפני. כבר 4שבועות כאבים בבלוטות צוואר ימין ואחת מאוד כואבת מתחת ללסת בפניםבסוף קרוב לצוואר נפןחה. נציין שהיתה לי שפעת ללא חום ללא אנאיביוטיק ה לפני שבועיים. הגרון כאב. לא יחסתי לזה חשיבות אבל הצרוף של בעיות בליעה ועכשיו בלוטות צוואר הדליקו נורה אדומה. אציין שיש לי קישריות קטנות בשני צידי בלוטת תריס לא סרטניות נבקו ב fna .מה צריך לבדוק? זה לא הטריד אותי אבל פתאום נכנסתי ללחץ. הייתי מבקש עצה במה להתנקד בברור לעניין גילוי סרטן ושלילתו . תודה

לפי מה שכתבת - בוצע ברור שמספק מידע שאין סרטן. באם יש לך שאלה - גש לרופא הכללי או אאג או גסטרו הצג השגותיך - תשובות יכולות להנתן רק לאחר בדיקה!!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר