בעיות לאחר ניתוח פוליפים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/10/2013 | 21:05 | מאת: יו

הוצאת פוליפים לפני 3 שנים , ומאז יש לי כמו דלקות בתוך האף וגודש דלקתי שעובר גם לגרון ולא נותן לי לנשום , לאחרונה עשיתי סיטי והראה שאין שינוי כמעט מלפני הניתוח , כרגע יש לי לפי הסיטי פרונטלי לא התפתח. והמקסילריים מוצללים ולא מפותחים. הספנואידים מוצללים והצללה לא הומוגנית , דפנות הסינוס מאוד מעובים . אטמואידים כולם מעורבים. האם תוכל להסביר לי את מצבי .

לא מספיק אינפורמציה ! - חשוב לפנות לרופא שטיפל בכך - להבדק. ה CT חשוב בדיקתך הגופנית חשובה יותר לפני קבלת הצעה טיפולית.שו

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר