לרופא התייעצות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

10/09/2013 | 09:18 | מאת: שירה 1990

לרופא בוקר טוב אני סובלת מדלקות אוזניים חוזרות עכשיו היתה אבחנה של דלקת אוזן תיכונה בשמאל וגם כאבים הופיען באוזן ימין קיבלתי המון אנטיביוטיקות מכל הסוגים החל מאוגמנטין עד אזניל ושום דבר מהם לא עזר ולא הועיל למצבי עשיתי בדיקת שמיעה וטימפנומטריה שיצאו לא תקינות האם יש תועלת לחזור עליהן כי הופיעו כאבים באוזן ימין? והרופאה שמטפלת בי המליצה שאני העשה בדיקת mri האם יש הצדקה שעלי לעבור את הבדיקה עקב כאבי אוזניים כרוניות? תודה רבה נב אני סובלת מילדות מדלקות אוזניים של האוזן החיצונית אבל זאת פעם ראשונה עכשיו שיש לי דלקת אוזן תיכונה האם עכשיו עקב הופעת הכאבים בימין התפתחה גם דלקת אוזן תיכונה שם? תודה רבה

MRI איננה בדיקה שנעשית במקרה של דלקת "רגילה" או פשוטה. ממליץ לשאול את מי ששלח אותך - מדוע?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר