ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

04/08/2013 | 18:10 | מאת: שירלי אסא

שלום לאחרונה מצאו אצלי יבלות על מיתרי הקול. כבר קבעתי תור לקלינאית תקשורת בתקווה שתוכל לעזור. בעבר כבר הייתי בטיפול אצל קלינאית תקשורת אבל זה לא ממש עבד והיום אני מגיעה למצב שהקול שלי ממש נעלם... לאחרונה התחלתי להתענין בתהליך של ניתוח קיצור קיבה ואמרו לי שלא יאשרו לי ניתוח בהרדמה מלאה כשיש לי יבלות על מיתרי הקול. זה נכון? ואם כן, איך אוכל לזרז את העלמות היבלות מהמיתרים כדי שאוכל לעשות את הניתוח?

1 - אין קשר בין הניתוח ל"קיצור קיבה" והצורך להפטר מהיבלות- אלא באם היבלות חוסמות את נתיב האויר (נדיר ביותר!). 2 - באם אין מזור בריפוי בדיבור - ניתוח להסרת היבלות. בהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר