נחירות ובעיות נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/04/2013 | 14:33 | מאת: נועה

שלום, אני בת 30 , סובלת מנחירות בשינה ועייפות\כאב ראש בבוקר. הקלטתי את עצמי בשינה והייתי בשוק מעוצמת הנחירות. רופא אאג אבחן שיש לי שקדים מוגדלים. האם כדאי לי לבצע הקטנה? איפה? מה כדאי לי לבדוק קודם? האם הנחירות בטוח קשורות לשקדים, או שזה יכול להיות משהו באף? תודה

ממליץ - בדיקה במעבדת שינה - לאחריה בדיקת רופא אאג ולהתיעץ בענין ניתוח/ים. לפני כן באם יש עודף משקל - ירידה במשקל בחלק ניכר מהמיקרים עוזרת ומשפרת סיכויי הצלחת ניתוח. באם יאובחן דום נשימה בנוסף לנחרה ניתן לשקול שימוש ב CPAR. תתיעצי עם הרופא אאג שיבדק אותך!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר