אוזן שמאל סתומה עם סחרחורות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

04/04/2013 | 13:09 | מאת: יוסי

בס"ד שלום, אני בן 37 לפני כשבוע התחיל לי כאב גרון ולאחר יום עלה לי החום ל38. יום למחרת התחילו לי סחרחורות ממש חזקות שהייתי חייב לשכב. בהמשך היום הרגשתי שאני לא שומע טוב ושהאוזן השמאלית שלי סתומה. איני שומע כלל באוזן ימין וישנו נקב קבוע בעור התוף באוזן ימין כתוצאה מתאונת דרכים לפני הרבה שנים, כך שנוצר מצב עכשיו שאני בקושי שומע. האוזן השמאלית שלי אטומה לגמרי ועדיין מלווה בסחרחורות ואני שומע צפצופים וכשמדברים איתי אני שומע את הדיבורים במעין צליל "טרבל" גבוה וזה ממש צורם לי! הייתי אצל רופא אאג שאמר לי שיש לי נוזלים באוזן שמאל והמליץ לי על זינט 500 + פליקסונז 2 ריסוסים לכל נחיר * 2 ביום. הוא אמר לי שזה יכול לקחת חודשים (לא האמנתי!!) ושאם לא יעזור יעשו ניתוח כפתורים! איך ניתוח כפתורים אם אני בכלל לא שומע באוזן ימין? הם יגרמו לי לאבד לגמרי את השמיעה!! אני סובל מגאאוט (שגדון) האם דבר זה יכול לנבוע מהגאאוט? אני חסר אונים וחייב עזרה וייעוץ בבקשה!

אין קשר לגאוט - אלא מצב רגיל של דלקת באוזן שבדרך ניפטרת (וניפתרת) לאחר זמן.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר