כאבי ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

03/02/2013 | 18:12 | מאת: רועי

שלום רב אני סובל כבר 5 שנים מכאבי ראש (טנשיין האדק). כמו כן יש לי מחיצה עקומה באף שחוסמת כמעט לחלוטין צד אחד,ובנוסף יש לי גודש בקונכיות התחתונות, כל הזמן יש לי נחיר אחר סתום, יש לי תמיד נזלת והרגשה של אי נוחות באף והרגשת גודש באזור האף והפנים, אני עומד לעבור עוד חודשיים ניתוח לתיקון המחיצה באף, הכאב ראש הוא באזור המצח ויורד על העיניים ואזור האף, קשה לי לנשום דרך האף זה דורש מאמץ מסוים, ישנה הקלה לא משמעותית כל כך בכאב הראש רק בזמן פעילות גופנית, כמו כן קשה לי לעשות פעילות גופנית יותר מאשר בעבר, בגיל שנה וחצי היה לי ברונכיטיס במשך חצי שנה ובדיקות נשיפה היום מראות שלא נכנס מספיק אויר לריאות, בנוסף לכאבי ראש יש לי גם עייפות כרונית סחרחורות חוסר קשב וריכוז בעיות קלות בזיכרון וראייה לא ממוקדת, שאלתי היא האם יש קשר בין כל הדברים הנ"ל אחד לשני? האם יכול להיות שכאב הראש נובע מאחד הסיבוכים שציינתי?

בדקת אלרגיה?

05/02/2013 | 18:59 | מאת: רועי

עדיין לא.. אני בהחלט אלך לרופא מומחה לאלרגיה אבל האם יכול להיות קשר בין המחיצה העקומה והגודש של הקונכיות לכאבי הראש הכרוניים ולכל שאר התופעות שאני חווה במשך כל כך הרבה שנים?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר