צינון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/04/2011 | 06:10 | מאת: שאלה

בת 32 בריאה בדרך כלל,לא לוקחת תרופות באופן קבועה.השנה צינון תוקף אותי לפחות פעמים בחודש מתחילת החורף (זה לא היה אף שנה),כמובן שהצינון מלווה בגודש באף,פעמים שתיתי אנטיביוטיקה בגלל שלא טיפלתי מיידית בצינון שהפך לסינוסיטיס,מאז כל פעם שמתחיל הצינון אני לוקחת בוקר קלארינז וערב נוסידקס,אציין שהשילוב הזה עוזר ואחר 5 ימים הכל עובר לי.שאלתי היא האם מותר לקחת קלארינז ונוסידקס בתדירות קרובה(לפחות פעמים בחודש למשך 5 מים)? האם נוצר נזק בלתי הפיך?אציין שבדיקת אאג תקינה.סינוסים תקינים,מחיצות,אין פוליפים. תודה מראש.

? אולי מדובר באלרגיה טיפול בקלרינז + נוסידקס - זה טיפול יתר בתרופות דומות - יש להזהר! צינון. - כוונתך לנזלת - או מחלה ויראלית שמלווה גם בנזלת. בכל מקרה בעת המחלה כדאי מאוד להבדק - באם אין ממצאים ברורים - רצוי ברור אלרגרי על ידי אלרגולו (מומחה למחלות אלרגיה).

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר