צהבת בגיל חודש-צהבת חלב אם?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

28/02/2014 | 14:41 | מאת: הילה

שלום בנות יקרות בגיל שלושה ימים היו ערכי בילירובים של 10 מג אתמול בגיל חודש עשינו שוב בדיקת דם וערכי הבילירובין היו ערכי בילורובין ישיר- 0.78 mg ערכי בילירובין טוטאל- 4.0 mg ההמוגלובין היה 10.5 mcv-75 mch-25 שאר הבדיקה תקינה אני סוג דם O+ והוא A + האם ערכי הצהבת בסדר? הוא רק טיפה צהוב באף... האם צריך להפסיק להניק חס וחלילה? אני לא רוצה להזיק לו.. הוא עולה במשקל מצויין והוא באחוזון 90 תודה רבה הילה

שלום הילה בנשא ערכי הדם יש לשאול רופא מטפל . כדי לראות אם הצהבת בנסיגה או נעלמה . יש לראות את צבע הגוף , הפנים ,אם רק האף צהוב זה לא המדדת . יש להסתכל על הלובן של העין , עד כמה הם צהובות .אם הם לבנות זה מעיד שאין צהבת . אין צורך להפסיק הנקה בגין צהבת , לא במקרה הזה. יש להתיעץ עם רופא מטפל ויועצת הנקה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה