חלב אם שאוב לבקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/07/2011 | 00:09 | מאת: טלי

הי יעלה! אני חמישה חודשים אחרי לידה,ומניקה באופן מלא,אני סטודנטית ולכן אני נאלצת להיעדר מהבית,ולכן אני צריכה לשאוב חלב, לאחרונה בשעות הערב הוספתי לחלב שלי דייסת אורז כדי שהילד שלי ישן טוב יותר,ולא יקום כל שעתיים לאוכל בשעות הלילה ,אני לא יודעת אם כתוצאה מכך הוא כבר במשך שבועיים-לא מוכן בשום פנים לקחת בקבוק או מוצץ,אלא רק ממני יניקה ישירה..נורא קשה לי להשאיר אותו ולצאת בלעדיו,ולכן אני כמובן נאצלת לקחת אותו איתי לכל מקום. האם ישנו פתרון? מה עלי לעשות? כמובן שכבר ניסיתי חלב אם בלי דייסה אך שום דבר לא עוזר.. מה את ממליצה לעשות? זה מעיק וקשה לי.. אשמח מאוד לקבל תשובה ועזרה ממך..תודה רבה מראש!

04/07/2011 | 10:56 | מאת: יעלה דגן

הי טלי ע"מ להרגיל אותו לבקבוק, נסי פטמות שונות. תתני לאדם קרוב אחר,לתת את הבקבוק כמו האב סבתא, כאשר את לא נוכחת. לפעמים עוזר לחמם את פיטמה או לתת חלב טרי, שלא עבר קירור. נסי בזמנים שונים,אולי בלילה כאשר הוא חצי ישן. נסו להאכילו בנדנוד או תוך כדי הליכה. אופציה אחרת זה לתת חלב אם בכפית תסמיכי את החלב בכל סוג של דייסה (שיבולת שועל, דגנים מעורבים או אחר) את יכולה להתחיל במתן פירות וירקות שיחליפו הנקה. יש תינוקות שאוכלים מינימום של חלב כאשר האם לא איתם ולאחר מכן מפצים בהנקות מרובות. אל ייאוש אם תתעקשי בסוף זה יסתדר

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה