נס קפה ותה ירוק בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/02/2013 | 17:03 | מאת: סיגל

שלום רב התינוקת שלי בת 4 חודשים, מתחילת ההנקה היו לי בעיות של חוסר חלב הייתי ונפגשתי עם 8 יועצות הנקה ולאט לאט השלמתי עם המצב ובגיל חודש וחצי הוספתי תמ"ל בשל אי עלייה במשקל, לאט לאט החלב הולך ואוזל אני מניקה פעם ביום (לא שבעה משלימה בקבוק) ושואבת בנוסף 3 פעמים ביום בהפרשים של 6 שעות בערך, בשבועיים האחרונים בשל בעיות עיכול ויציאות(אצלי) אני שותה כמוסות תה ירוק (טבעי של סולגאר) 2 כמוסות ביום לאחר הנקה ומשלבת 3-4 כוסות נס קפה לאחר שאיבת חלב. בשבועיים האחרונים בערך ביתי אינה רגועה כאילו חזרנו לתקופת הגזים, האם יש קשר בין כמוסות תה ירוק וכוסות הקפה לבין זה שהיא לא רגועה לאחרונה (בדקתי נלא יוצאים שיניים). א6שמח לתשובתך.. תודה :)

03/02/2013 | 09:21 | מאת: יעלה דגן

שלום, הקופאין שנמצא בקפה ובתה (גם ירוק), בהחלט יכול לגרום לאי שקט של התינוק מכיוון שהוא מצטבר בגופו. מומלץ להמעיט ככל האפשר לצרוך מזונות עם קופאין,ואם כן לקחת אותם לאחר ההנקה. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה