WOW .........כל הכבוד על היוזמה , תודה לכן .. :)

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/04/2011 | 23:52 | מאת: לירון

כחולה קרוהן קוליטיס קשה ביותר משנת 1994 וכבעל סטומה משנת 2007 יש דבר עיקרי וחשוב מאוד לומר לכל בעלי הסטומה בהווה ובעתיד, אני קיבלתי חיים במתנה מהרגע שיש לי סטומה !!! ;) ובמבט לאחור חבל שלא בצעתי את הצעד הזה של ניתוח סטומה 13 שנים לפני כן! מוכן לתת הרבה טיפים לחיים טובים ונפלאים עם סטומה , ואין כמו ניסיון מהחיים :) שבוע טוב לכולכם/ן ... לירון

09/04/2011 | 23:56 | מאת: דודי

אחלה אפשר שאלה?

10/04/2011 | 00:03 | מאת: לירון

שמחה מאוד לשמוע שהסטומה עזרה לך לקבל את חייך בחזרה :)) אני כ"כ מזדהה, כי כך בדיוק גם אני מרגישה.... שחבל שלא עברתי את הניתוח לפני 17 שנים... הלוואי שהייתי יודעת אז מה שאני יודעת היום. בריאות שלמה לכולנו!

10/04/2011 | 14:07 | מאת: לירון

כן בהחלט עם השנים לחיות עם מחלות מסוג שכזה נעשים פקחים יותר, אך אני כאופטימי בדמי אומר , עדיף מאוחר מאשר לעולם לא !!! אז המאוחר הגיע וזה מה שחשוב ועם זה אני מוביל ואף אנצח ..חחחח ים של בריאות ואוקיאנוס של אופטימיות ומי שטרם חושש מהאופטימיות אז שיאמץ אותה בדחיפות ... היא לא נושכת .. :)) יום נפלא ושבוע קסום לכולכן/ם כאן בפורום

מנהלי פורום סטומה - תמיכה