ניתוח לסגירת סטומה- מבקש לקבל מידע מבעלי ניסיון

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

29/10/2011 | 23:14 | מאת: ברוך גל

שלום חברים,אני עם סטומה כבר 4 חודשים כתוצאה מגילוי חור במעיים. סוף סוף ניקבע לי תאריך לניתוח 3/11 ויבוצע בהדסה הר הצופים ע"י דר רונית גרינבוים ופרופסור עיד (מנהל המחלקב הכירורגית). בשל קוצר הזמן ףאני מצרף הנייד שלי 0506776030 ,אשמח לשמוע מחולים שעברו הניתוח ,מה עבר עליהם לאחר הסגירה,וכל מידע מניסיון אישי. תודה רבה מראש ברוך גל

30/10/2011 | 00:41 | מאת: חיים

היי גל קודם כל שיהיה לך בהצלחה כל אדם לגופו וממה בדיוק הוא סובל אני סובל מקרוהן ובקרוהן המחלה חוזרת בדרך כלל וכך בעצם זה אצלי הורדתי ב-2006 את הסטומה לאחר 4 חודשים ובספטמבר 2010 החזירו לי אותה בחזרה והיום אני כבר לא מוכן להוריד אותה אבל עד היום אני זוכר את הלילה שלפני הורדת הסטומה הייתי ממש בעננים הרגשה נפלאה בכל אופן מאחל לך הצלחה רבה בניתוח והמון המון בריאות.

30/10/2011 | 07:44 | מאת: קרן

שלום ברוך, לצערי לא עברתי ניתוח סגירה, אבל יכולה להעיד כי ד"ר גרינבוים ניתחה אותי עם פרופ' ניסן - בניתוח כריתת גידול והוצאת סטומה. היא רופאה מ-צ-ו-י-נ-ת, נראה לי שאתה בידיים טובות. בהצלחה!

אני מאמינה שיהיה בסדר! אמנם לוקח למעיים קצת זמן להסתגל והכל, אבל בסופו של דבר אני מאמינה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר! תעדכן אותנו.

שמחה לראות אותך כאן! שתי חברות פורום, זואי וענת צור עברו זה לא מכבר ניתוח סגירה. אם תסתכל על הודעותיהן מהתקופה האחרונה, תוכל לראות עדכונים מאוד מפורטים שלהן על תהליך ההחלמה, הקשיים, הבעיות והפתרונות שמצאו כדי להסתגל. זואי במיוחד פירטה בצורה מאוד נרחבת את שעבר עליה ואני בטוחה שאם תקרא את שכתבה תוכל ללמוד המון על התקופה שלאחרי הניתוח.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה