שאלות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/10/2011 | 08:55 | מאת: יפית

א.היי הודיה, רכשתי תחתחון רגל לפי המלצתך, האם תחתון צמוד או גינס צמוד לא "מפריע לסטומה"? ב. היי גרשון, ממשיכה ללמוד ממך. תודה. אגב היכן רשום הנייד שלך? ג. מי נוסע מהצפון לכנס ב 16.11 ?

27/10/2011 | 09:56 | מאת: זואי

מנסיוני - התחתונים הצמודים לא הפריעו לסטומה. לא חנקו אותה וכו' אם זו כוונתך... מה שכן, וכתבתי את זה כבר בעבר - רוקנתי את השקית כמה שיותר מחוץ לבית. ככה שהכל יהיה FLAT ... גם אם אלבש צמוד (ולבשתי צמוד כשהיתה לי הסטומה).

א. בגדים צמודים לא מפריעים לסטומה. גם אני, כמו זואי, מרוקנת לעיתים יותר תכופות כשאני מחוץ לבית. בכל מקרה, תחתון הרגל שאני לובשת הוא לא יותר מדי צמוד והוא עשוי מבד כותנה. אני לובשת אך ורק חצאיות, כך שתחתון הרגל הוא ממש הכרחי בשבילי. אבל אני מכירה בעלות סטומה שלובשות ממש צמוד ואין להן בעיה עם זה. ג. האם קיבלת מארגון בעלי הסטומה את ההזמנה לכנס? כי אני לא קיבלתי עדיין שום הזמנה ואני גם לא בטוחה שהם אלה שמארגנים את הכנס, אלא העמותה של קרוהן קוליטיס. בכל מקרה אברר את זה ביום ראשון בבוקר בטלפון עם ארגון בעלי הסטומה.

27/10/2011 | 19:08 | מאת: זואי

זה הכנס השנתי של האירגון.

27/10/2011 | 21:02 | מאת: גרשון

27/10/2011 | 21:26 | מאת: גרשון

ערב טוב! גם אני התקשרתי לסילבי באגודת הסטומה והיא שלחה לי הזמנה במייל. פניתי כי זכרתי שהכנס הוא כל שנה באוקטובר ובגלל החגים הוא זז. לגבי ההתנדבות... פניתי כמה פעמים להתנדב לאגודת הסטומה. הבטיחו לי שכאשר יהיה קורס אז יודיעו לי. אז בינתיים אשמח לתרום גם מפה. פניה לבית חולים היא רעיון מוצלח ואנסה אותו. אגב , זה שקל לי להסביר ולהדגים התברר בעקבות שיחות עם 2 אנשים שהתלבטו אם להסכים לניתוח או לא ועזרתי להם להחליט. אז בינתים אני קורא את מה שכתבתם בעבר ומתרשם מאוד מהיכולות והרצון של כולם להמשיך הלאה ובהצלחה. יישר כח לכולם !

27/10/2011 | 20:59 | מאת: גרשון

היי. אשמח לעזור. הנייד שלי : 050-6285124. אני אגיע לכנס בגבעתיים ישר מירושלים כי יש לי יום הרצאות שם. אשתדל להגיע מוקדם כדי לפגוש את השמות שעולים כאן באתר. היתר תראי בתשובה שלי להודיה...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה