היום מתאשפזת---> מחר מחברים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/10/2011 | 08:37 | מאת: ממיר

25/10/2011 | 09:33 | מאת: דליה

ממיר שלום לך, אני מאחלת לך שתעברי את זה בשלום ובהצלחה אף אחד לא נכנס לניתוח הזה ללא פחדים חששות ומיליון דמיונות והזיות,כמי שהיתה בסרט הזה אני פשוט אחרי כל הציפיות והבדיקות אמרתי לעצמי את עשית כל מה שבידך עכשיו את בידיים אמונות ומאומנות שאת בחרת תירגעי תנשמי עמוק תאמיני באל בגורל וברופאים והמון אופטימיות יהיה טוב אני כבר חיכיתי שירדימו אותי הזמן פשוט עצר,לפני שהרדימו אותי אמרתי פסוק "ויהי נועם עלינו ה' אלוקינו מעשי ידינו כוננה עלינו מעשה ידינו כוננהו" ולא זכרתי כלום אחרי אני ממליצה לך להירגע היום ואם יש צורך בכדור אז לא בושה לבקש הם די מודעים למצב הנפשי לפני ניתוח . אני מאחלת לך שתעברי זאת בשלום

25/10/2011 | 12:17 | מאת: זואי

מצטרפת לדברי דליה, גם אני נכנסתי לניתוח על כדור הרגעה. ואפילו... מצאתי את עצמי בוכה מהתרגשות רגע לפני שהורדמתי. המחשבה על להתעורר ולמצוא את הבטן נטולת שקית - הוווו... מקווה שרשמת לך את כל הטיפים הקודמים, קנית את הכל והכנת תיק עם "שקית שירותים". היכן את עושה את הניתוח? (לא זוכרת..) שיעבור בשלום ובהצלחה, ועם החלמה טובה ומהירה. וזכרי - צעד צעד. לאט לאט. חזקי ואמצי, הרגע שכ"כ חיכית לו כבר אוטוטו כאן.

כולנו מחזיקים לך אצבעות!!!!! תזכרי שזה יכול לקחת זמן עד שהמעיים מסתגלים ומתייצבים, אז קחי בחשבון שכנראה תדרש לא מעט סבלנות, עבודה והקפדה על דיאטה נכונה, אולי גם קצת עזרה של תרופות (אימודיום) והכי חשוב המממון אופטימיות!!!! בהצלחה!!!!

26/10/2011 | 16:37 | מאת: טלטול

שיעבור בשלום ושתהיה החלמה קלה ומהירה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה