שנה טובה!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/09/2011 | 15:20 | מאת: טלטול

שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה!! המון בריאות, אושר, הצלחה ושמחה שתזכו להרבה נחת ושלווה. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן והיה הרבה במה להתעדכן... יעלי- שולחת לך המון כוחות וחיבוקים. כל הכבוד לך על הכל, מה שאת עוברת זה בהחלט לא פשוט ואת רק צריכה להתגאות בעצמך! הודיה- חשבתי על כמה דברים בקשר ללימודים ששאלת, אני כבר אצור איתך קשר אם את עדיין מתלבטת.. זואי- אני מקווה שאת עוברת התאוששות קלה, מזל טוב על חזרתך לעבודה, לאט לאט תחזרי לשגרת החיים הרגילה. מי ייתן ותזכי השנה גם לזאטוט/ה קטנ/ה :) ממיר- המון בהצלחה בניתוח הסגירה, זכית לזמן יחסית מקוצר ל"חוות" את הסטומה, זה סימן טוב ושרק ימשיכו הבשורות הטובות. רן- דבר איתי, אני עדיין מחכה לעידכונים בקשר לשיחה האחרונה, אני במתח! ולכל שאר החברים החדשים שאני לא מכירה- מאחלת רק טוב! חג שמח!!

תודה טלטול! שנה טובה גם לך ולכווווולם!! בראש ובראשונה המון בריאות לכולם, שתהיה שנה נפלאה, שנזכה להגשים כל משאלה, שנדע לחיות בשלום עם עצמנו, שנאמין ביכולותינו, שלא יחסר לנו דבר ונהיה מלאי שמחה אהבה ואושר! לנו ולכל ישראל! אשמח מאוד בבקשה גם לשמוע עוד רעיונות לגבי הלימודים :) חג שמיייייח לכולם!

28/09/2011 | 11:53 | מאת: זואי

שנת בריאות לכולנו, וכל שנבקש לו יהי. טלטול מתוקה, תודה על הברכות ומאחלת גם לך אושר וחיוכים והמון הצלחה. שיהיה לך כל הטוב שבעולם.

אוף איתי, תמיד אני לוחצת על האנטר אחרי הכותרת ואז במקום לעבור להודעה עצמה, ההודעה עולה לפורום בלי תוכן ואני צריכה להתחיל מחדש. אהבלה אני לפעמים :-) מאחלת גם לך שנה טובה, שנה של הרבה הרבה בריאות, הצלח הבלימודים ובכלל, שנה של שגשוג, השלמה והמון אושר! מה קורה איתך? מה שלום הסטומה? יש תכנוני סגירה או טרם? ומה עם יום רביעי הקרוב? את באה לכינרת? ממש חשוב לי ורוצה שתבואי!!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה