שיתוף שלי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

הי לכולם, אני מניחה ששמתם לב שלאחרונה לוקח לי קצת יותר מדי זמן להגיב ולענות ולפעמים אני לא מצליחה בכלל (יש מיליון הודעות שחשוב לי לענות להן ואני לא מצליחה לעשות זאת לצערי). לשמחתי אני רואה שיש כאן מספיק אנשים שעונים ותורמים מהידע שלהם, והאמת, זו היתה המטרה בהקמת הפורום. כפורום תמיכה, הוא שונה מפורומים רפואיים בכך שלא מנהלי הפורום הם אלו שאמורים לענות על השאלות אלא כלל משתתפי הפורום יכולים לענות, לשתף ולתמוך. הרי אני והודיה לא שונות מכן ולא מתיימרות לדעת יותר מכל בעל סטומה אחר ולכן בוודאי אין לנו מונופול על הידע ועל היכולת לייעץ :-) וגם חשוב לי לאמר ולהדגיש שהפורום לא נועד רק לשתף ידע ולייעץ, אלא גם נועד לתת מקום לכולנו בו אנו יכולים לשפוך את צרותינו ולקבל תמיכה כשקשה (ואולי זה מה שאני בעצם עושה עכשיו). ובכל זאת, כמי שהפורום הזה יקר לליבה וחשוב לה, אני כן רוצה להתנצל אם אני כרגע לא כל כך מצליחה להיות כאן כפי שהייתי רוצה. לצערי בחודש וחצי האחרונים מצבי הרפואי די הידרדר (מעניין כמה המצב הרפואי יכול להידרדר, כי בכל פעם שאני חושבת שיותר גרוע כבר לא יכול להיות, אז אני מגלה שכן... כן, גם אני בדאון לאחרונה ומרגישה שהמצב הרפואי מכריע אותי). לצערי המערכת החיסונית שלי די קרסה בחודש וחצי האחרונים ואני סובלת מזיהומים ודלקות חוזרים ונשנים שגורמים לסיבוכים לא פשוטים ובקיצור, המצב לא פשוט כלל. בנוסף, גם רופאי הכאב המטפלים בי הרימו ידיים והודיעו לי (בצורה לא ממש חביבה) שאין להם יותר מה לעשות בשבילי. אני מאוד משתדלת לעקוב ולענות כמיטב יכולתי, גם אם זה באיחור, אני מקווה שתסלחו לי (אני כבר מרגישה כמו תקליט שרוט עם ההתנצלות הזו שעקב מצבי הרפואי אני פחות זמינה, אבל זו האמת). שולחת המון אהבה, בריאות וחיבוקים לכולכם!!!

28/05/2011 | 16:16 | מאת: ליאב

לא חושב שאת צריכה להתנצל בכלל. כל אחד פה מבין אותך ומכיר מקרוב את מה שעובר עלייך, בצורה זו או אחרת. מאחל לך שתהיי חזקה, , שהמשבר יגמר בקרוב ותחזרי למצב בריאותי תקין. אם יש משהו שאפשר לעזור בו, רק תגידי. ושוב, הרבה בריאות.

28/05/2011 | 16:26 | מאת: ממיר

אני מקווה מאוד שתצליחי להתגבר על התקופה הקשה שאת עוברת, למה קרסה המערכת החיסונית שלך? את לוקחת אימורן? או שזה המצב בגלל זיהומים שנובעים מהקרוהן? כך או כך היי חזקה היי נחושה . לגבי הרופאים אני רוצה לצטט לך פרופסור מאוד בכיר שאמר לי "את שברת את כל מה שכתוב בספרי הלימוד ואת כל הסטטיסטיקות שאנו מכירים" אני עניתי לו "אז תכתבו ספרים חדשים" בקיצור אם הם הרימו ידיים אז תמצאים רופאים אחרים שמוכנים להילחם איתך אל תתני ליאוש שלהם לדבוק בך תילחמי תילחמי ותילחמי - נשיקות !!!

28/05/2011 | 23:16 | מאת: זואי

כמי שנמצאת איתך דיי הרבה, אני רואה ויודעת מה עובר עליך. יש סדר עדיפויות, וכרגע הבריאות שלך היא בעדיפות ראשונה! מקווה שהתקופה הקשה הזאת תעבור מהרה ותרגישי יותר טוב בקרוב! אוהבת המון המון המון!!!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה