לכל חסרי הישבן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/07/2013 | 10:30 | מאת: אודי

לאחרונה שקלתי לקנות אופניים כדי להוסיף פעילות אירובית לשגרת חיי. ואז נזכרתי במחירים שלהם והשתכנעתי שאין סיכוי. אבל לפני שזה קרה תהיתי איך גדם הרקטום שלי היה מחזיק מעמד בשפשופים האינסופיים בזמן רכיבה. יש פה מישהו שעבר פרוקטקטומיה שרוכב על אופניים, סוס או אופנוע?

21/07/2013 | 13:23 | מאת: ליאב

אודי, פרוקטקטומיה הוא לא ניתוח להסרת הרקטום? אני בכלל לא מבין למה הימצאותו של רקטום צריכה להשפיע על תחושת נוחות כלשהי בזמן ישיבה. לי נותר רקטום ואני רוכב על אופניים באופן קבוע, והרבה. אין לך מה לחשוש. עם זאת, כל רוכב מתחיל סובל מכאבים בעצם הזנב בתחילת דרכו. זה צפוי לעבור לאחר מספר רכיבות.

כבר הרבה זמן רוצה לעשות את זה - להצטרף לקבוצה של רוכבי אופניים - טיולי הרים וכאלה. אין שום בעיה, עם/בלי רקטום. מכירה מלא (עם/בלי) שהם רוכביי אופניים/סוסים/אופנועים!! GO FOR IT!!

21/07/2013 | 23:25 | מאת: אודי

זה לא רעיון מעולה כי ענף האופניים הוא ענף סוחט כספים ואליטיסטי. הכוונה שלי היתה שאחרי כריתת רקטום האיזור שם למטה נשאר עדין, בחיכוך רב עם מושב האופניים אני נחש שיכול להגרם נזק לרקמה העדינה, לא?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה