שנה טובה לכל כותביי הפורום!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/09/2012 | 23:07 | מאת: shi

חברים יקרים, אני רוצה לברך את כולנו בשנה יותר טובה ויותר בריאה ... שנה ללא דליפות :-) שנה בה נוכל למצוא פתרונות יעילים למצבינו.. שנה בה נוכל כבר להיפתא מהעול הזה של הסטומה- לכל בעלי סטומה זמנית. ולכל בעלי סטומה קבועה אמן ועם הזמן ימשיכו לפתח ולהתפתח בשיפור המוצרים עבורנו... לכל הרווקים והרווקות בעלי הסטומה, תמשיכו לאהוב את עצמכם ותנסו לקבל את עצמכם, ואמן השנה תמצאו חבר/חברה לחיים שיוכלו לקבל אותנו כפי שאנחנו. אבל באמת בעיקר שנה של בריאות אמיתית שעול החרדה יוסר מאתנו ונוכל לחיות בחופש מוחלט! בהצלחה! סטומאית שקשה לה מאוד! SSS...

15/09/2012 | 23:43 | מאת: בני

מצטרף לכל מילה ביטאת את המצב בצורה הכי קולעת.שנה טובה לכולם שנת בריאות ואושר.שתמיד נראה את הטוב שבכל דבר שהשנה תהיה טובה אך גם מתוקה שנרגיש את המתיקות לא רק שנדע שהיא טובה.שנה שנקבל את עצמנו כמו שאנחנו.....כל אחד מוזמן להמשיך את המשפט כפי הרגשתו.ראש השנה הראשון עם סטומה לא קל! חייבים להתגבר ביי

שכל הקשיים, החששות, המאבקים יומתקו ויהפכו לברכות!! שנתמודד, נתגבר ונזכה לחיים טובים, בריאים ומאושרים. שנה של שמחה, אהבה, התחזקות והרבה אופטימיות!! בריאות שלמה לכולםםם!!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה