להודיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/08/2012 | 16:35 | מאת: עדי

הודיה שלום מה שלומך רציתי לעדכן אותך היום הייתי בפורום רצפת אגן באיכילוב אמרתי להם כל מה שאני ציכה לעשות. לגבי הבעיה שלי והראיתי להם תוצאות בדיקת דפקוגרפיהשתיית שעשיתי בה נמצאה אנטרוצלה גדולה והפשלות רקטום והם טענו שהכל בראש שלי שאני סוג של מכירה לנרות ושאני צריכה ללמוד לחיות עם זה אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות יותר

אוי, אני לא מאמינה. ואני כ"כ מצטערת שהיית צריכה לספוג את כל הבולשיט הזה ש"הכל בראש שלך"..... הרי יש אבחנה שחור ע"ג לבן!! את מתכוונת לאנטרוצלה או רקטוצלה? משום שזה שני דברים שונים. בכל מקרה שניהם יכולים לגרום להפרעות קשות בהתרוקנות. ובכל מקרה, אני עכשיו לגמרי מבולבלת... פעם אחרונה ששמעתי ממך אמרת שכבר 2 רופאים הציעו לך ניתוח STARR.... מה קרה פתאום?? למה פתאום הם משנים את דעתם?? אולי במהלך המעבר על ממצאיי הבדיקות הם גילו נתון נוסף כלשהו שגרם להם לסגת מהעניין..?? או שזו הדרך שלהם לייאש אותנו (כמו שעשו לי) ולגרום לנו לסגת, לבחון אותנו..?? לא יודעת, אבל הם אף פעם לא היו ברורים לי וכל מה שאני הרגשתי במהלך השנים שהייתי מטופלת אצלם זה ייאוש וחוסר אונים עצומים :( חמודה, אם את רואה שאין שיתוף פעולה, שהם לא הולכים איתך, בבקשה פני לעוד חוות דעת ועוד חוות דעת - כמה שצריך! למה שלא תלכי להתייעץ עם זמורה בתל השומר? לפי מה ששמעתי לאחרונה, להיכנס להתייעצות עם רופא מקצועי בתל השומר ללא טופס 17 עולה משהו כמו 120 ש"ח. זה באמת לא נורא ומאוד שווה את חוות דעתו. בנוסף, מאוד מאוד ממליצה להתייעץ עם פרופ' רייסמן משערי צדק! ממש חובה! חמודה, אל תאבדי תקווה ואל תתייאשי כ"כ מהר! צוות הרופאים באיכילוב הם לא הרופאים היחידים בארץ שמכירים את הבעייה שלך! אין מה לחכות, אנא קבעי 2 תורים - אחד לד"ר עודד זמורה מרפאה כירורגית תל השומר והתור השני לפרופ' רייסמן בשערי צדק. אמנם אני מבינה שכרגע המצב הכלכלי לא ממש מאפשר התייעצויות באופן פרטי, אבל אני חושבת שכרגע אין ברירה ואם את רוצה להתקדם לאנשהו, את חייבת למצוא רופא שיעזור לך! ושוב, אין מה להתייאש, ובפעם הבאה אני רוצה לשמוע שיש לך תורים לעוד התייעצויות. מקווה שהדברים יתחילו סוף סוף להתקדם עבורך! בהצלחה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה